Cubs Hardenberg

teamfoto de Cubs

Inleiding

Honkbal heeft met de stoere uitstraling en het enorm gevarieerde spel een enorme aantrekkingskracht. Het geluid wanneer je met je knuppel de bal raakt is verslavend. Honkbal is niet alleen een bal gooien, hard slaan en vangen. Er zijn veel talenten die je tot een goede honkbalspeler kunnen maken. Ben je snel, sterk of juist heel slim. Heb je een goede techniek, of een perfecte timing. Dan kun je bij honkbal je talent goed gebruiken. Honkbal is heel veelzijdig en je hoeft echt geen op-en-top atleet te zijn om een goede honkballer te worden. 

Actieve leefstijl

We willen heel graag dat iedereen voldoende sport en beweegt en werkt aan een actieve levenstijl. Spreekt honkbal en softbal je aan, dan brengen we je graag de beginselen bij van onze prachtige sport. Kom eens een keer meedoen op een training. De kans dat je het geweldig gaat vinden is groot. We vinden prettig met elkaar omgaan en gezelligheid bij onze vereniging zeker zo belangrijk als onze sport, dus we zullen je met open armen ontvangen. En ben je naar enkele trainingen verkocht, dan kun je jaren vooruit om je met veel plezier te ontwikkelen tot een steeds betere honk- of softbalspeler. 

Aanbod

  • Beeball (6 t/m 9 jaar)
  • Pupillen (9 t/m 12 jaar)
  • Aspiranten (12 t/m 15 jaar)
  • Junioren (16 t/m 21 jaar)
  • Senioren (21 jaar en ouder)

Wanneer je honkbal of softbal leuk lijkt, maakt het ons niet uit hoe goed je al bent. Wij gaan ervan uit dat wanneer je doet wat je leuk vind en jezelf wilt inzetten om beter te worden je veel kunt bereiken. We dagen je graag op een plezierige manier uit om je te in te zetten en je te ontwikkelen als persoon en als teamplayer in onze sport. 

Contact

Cubs Hardenberg

Parkweg 42
7772 XT Hardenberg