FysioGym

bewegende mensen

Inleiding

Jong of oud: bewegen is voor iedereen gezond. Maar vooral voor ouderen is het belangrijk om de gewrichten en spieren soepel te houden. FysioGym is een groepsles waarbij onder begeleiding van een fysiotherapeut verschillende oefeningen worden gedaan. Hierbij maken we onder andere gebruik van ballen, hoepels en matjes. De oefeningen zijn vooral gericht op beweeglijkheid, kracht en lenigheid.

Aanbod

Voor wie

Fysiogym is geschikt voor mensen van alle leeftijden. De oefeningen worden aangepast op ieders eigen niveau, waardoor de lessen goed te volgen zijn voor de minder ervaren en meer geoefende deelnemers. We werken in vaste groepen, waardoor de deelnemers elkaar goed kennen en gezond bewegen ook gezellig is. 

Waar en wanneer

De Haere, vestiging Sportpark De Boshoek Hardenberg:

  • Woensdag van 12:00-12:45 uur (dames/heren) en van 13:00-13:45 uur (dames/heren)

De Haere, locatie Mariënberg:

  • Donderdag van 09:30 – 10.15 uur (Dames)

Goed om te weten

  • De FysioGym lessen worden gegeven in de oefenzalen. Deelnemers dragen sportkleding en –schoenen en nemen een eigen handdoek mee.
  • FysioGym is geen behandeling, maar een sportactiviteit onder leiding van een fysiotherapeut of sportinstructeur. Je betaalt hiervoor net als op een sportschool contributie.
  • De FysioGym lessen worden begeleid door hierin gespecialiseerde fysiotherapeuten of sportinstructeurs.

Contact