PowerMama

Logo PowerMama

PowerMama is een door het Kenniscentrum Sport en Bewegen erkent sport programma speciaal voor vrouwen tijdens en na de zwangerschap.

Sporten tijdens de zwangerschap heeft een positief effect op moeder en kind. Vrouwen die sporten hebben minder last van zwangerschapskwaaltjes, houden hun gewichtstoename beperkt en starten fit aan de bevalling. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat moeders die sporten tijdens de zwangerschap sportieve kinderen krijgen en dat de actieve fase van de bevalling korter duurt en dat het de hersenontwikkeling van de baby bevordert. Genoeg redenen om de vrouwen te motiveren lekker te blijven bewegen tijdens de zwangerschap. Maar ze hebben wel aangepaste training nodig. Wij bieden deze in de vorm van PowerMama. 

Als PowerMama Coach hebben wij een gedegen opleiding gevolgd en zijn wij in het bezit van benodigde diploma’s om vrouwen goed te kunnen begeleiden.

Wij begeleiden vrouwen tijdens de zwangerschap maar ook erna en zijn ook gecertificeerd als pre en postnataal fitness coaches

Daarnaast begeleiden wij bij Vivfit mensen naar een gezonde leefstijl. O.a met coaching in trainen, voeding, groepslessen.

Meer informatie over PowerMama

Contact

Foto Album

VivFit coaches
Logo VivFit