Senioren Fitness

sportende senioren

Inleiding

Senioren Fitness is voor senioren die fit willen worden en blijven. Senioren fitness is voor iedereen die op een intensieve maar verantwoorde wijze aan zijn/haar gezondheid wilt werken. Je voelt je snel fitter en energieker. Heb je lichamelijke klachten? Dan worden de oefeningen daarop aangepast. Onze opgeleide trainers zijn in staat het maximale resultaat te halen uit iedere training.

Veel variatie

SeniorenFitness is een leuk trainingsprogramma met enorm veel variatie. Uit onderzoek blijkt dat variatie belangrijk is voor een beter trainingseffect. Dit komt doordat het zenuwstelsel zodanig geprikkeld wordt waardoor het zich steeds makkelijker en sneller aanpast. Hierdoor bouw je sneller spierkracht op.

Lichamelijke klachten of beperkingen?

Onze trainers zijn specialist in bewegen. Zijn er lichamelijke klachten of beperkingen dan wordt daar direct rekening mee gehouden. Dit hoeft dus geen reden zijn om niet mee te doen.

Aanbod

Elke dinsdag en donderdag van 15.30 - 16.30 uur zijn er groepen Senioren Fitness. De leeftijden van deze groepen varieren. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Kosten:

€ 38,00 per maand (o.b.v. jaarabonnement)

Contact

Bodytrend Body <> Health

Robbert Hekman

De Schans 7
7773 AA Hardenberg