Services

Inleiding

Binnen de uitvoering van het sport- en beweegakkoord zijn twee lijnen. De eerste lijn is het uitvoeringsbudget van 40.000 euro per jaar. Wanneer je hier een beroep op wil doen verwijzen we je naar de tegel "project indienen" op deze site. De tweede lijn is de lijn van de services. 

Sportverenigingen lopen vaak tegen vergelijkbare problemen aan. Om hieraan te werken zijn door met name sportbonden meer dan 600 services ontwikkeld. Wanneer je bijvoorbeeld problemen ervaart door het gebrek aan vrijwilligers, het tekort aan bestuurlijk kader of het behouden van leden, zijn services beschikbaar om je hierin verder te helpen. Ook zijn services beschikbaar om kansen te benutten, zoals het realiseren van een gezonde kantine of het verduurzamen van je sportaccommodatie. 

Geinteresseerd?

Ben je geïntereseerd in één (of meerdere) van deze services? Meld je dan aan via deze site. Hieronder vind je de services die in de aankomende periode worden aangeboden.

Heb je een andere wens of vraag als vereniging, maar staat de goede service er niet tussen? Laat dit aan ons weten door een mail te sturen naar gewoonactief@hardenberg.nl De begeleidingsgroep gaat voor je kijken of er op de lijst van services een aanbod te vinden is die past bij jullie wens of vraag. 

Aanbod

Klik op de activiteit voor aanmelden en meer informatie

Dat schiet lekker op zo!

ASM Workshop