Stark Hardenberg

logo Stark

Inleiding

STARK! (voorheen CrossFit Hardenberg) helpt mensen om fysiek en mentaal zo sterk te worden als ze maar kunnen zijn. Iedereen is welkom bij ons, of iemand nou al heel fit is of juist nog helemaal niet. Of mensen nu jong zijn of vroeger jong waren, fysieke klachten hebben of niet, we passen work-outs altijd aan naar ieders niveau. Uitdagend, maar toch haalbaar. Wij zorgen voor de best mogelijke begeleiding en zo leer je bij ons hoe je veilig en verantwoord sport en beweegt. 

Aanbod

Je kunt bij ons terecht voor work-outs in de groep of één-op-één. Je kunt er ook voor kiezen om via speciale programma’s onze manier van werken te ontdekken, bijvoorbeeld het 60+ programma of Camp Leone wat zich richt op vrouwen. Tenslotte bieden we ook mentale coaching aan, zodat we een persoonlijke aanpak kunnen garanderen waarmee je kunt werken aan alles wat voor jou belangrijk is om letterlijk en figuurlijk goed in je vel te zitten. 

Nieuwsgierig geworden naar meer? We nodigen je van harte uit een kijkje te nemen op www.starkhardenberg.nl om meer te lezen of een gratis proefles of kennismakingsgesprek te plannen. We zien er naar uit je te ontmoeten!

Contact

Stark Hardenberg

Yvonne Alards

Loswal 10a
7772 TT Hardenberg

 

Facebook