Zwemmen

logo de waterratten

Inleiding

Wie bieden recreatief zwemmen aan voor iedereen die het leuk vindt om te zwemmen, maar dit niet in wedstrijdverband kan en/of wil. Voor deze mensen is er mogelijkheid om rustig baantjes te trekken, zwemslagen te verbeteren of aan de conditie te werken. 
 
Voor de mensen die het zwemmen leuk vinden en dit ook op wedstrijdniveau willen doen, bieden wij deze mogelijkheid. Er zijn diverse soorten wedstrijden en/of toernooien waar aan kan worden deelgenomen.
 
Ook mensen met een handicap die zwemmen leuk vinden, en dit op wedstrijdniveau willen doen, kunnen bij ons terecht. Zo wordt er door de KNZB een landelijke competitie gehandicapten georganiseerd en wordt er deelgenomen aan Meerkamp-wedstrijden.
 
Iedereen boven de 20 jaar die wedstrijden wil zwemmen, kan naast de normale klasse ook uitkomen in de masters-klasse. Momenteel bieden wij op wedstrijdniveau alleen open-waterwedstrijden aan.

Aanbod

Met ingang van de 1e week van september is er voor alle leden trainingsmogelijkheid op de woensdagavond van 17.45 tot 18.45 uur. Deze trainingen worden verzorgd in Zwembad “de Caroussel” in Ommen. Tijdens deze trainingen zijn er gekwalificeerde trainers aanwezig. Ook is er voldoende begeleiding op de kant en in het water.

Contact

Stichting aangepast zwemmen "de Waterratten"

Irma Wagenvoort